Firma Informasjon

System/løsning

123Nettbutikk.no
Webplatform har utviklet en fullverdig e-handels løsning, med stor funksjonalitet som er lett å komme i gang med. Nettbutikken er modulbasert og bygd på moderne teknologi.

Nettside/ blogg
Vi fokuserer på et rent design, bra innhold, brukervennlige og responsive sider med skreddersydd funksjonalitet.

Integrasjon
Webplatform kan bistå med å lage gode løsninger for datatrafikk mellom ulike systemløsninger. Vi utvikler integrasjoner for å forbedre den digitale kommunikasjonen.

Webplatform konkuranse fortrinn

Vi er et profesjonellt og dynamisk miljø, som raskt tilpasser oss ny teknologi og kundebehov. Vi er villige til å strekke oss ekstra, for at du skal få en løsning du er fornøyd med.

Webplatform har et stort nettverk med diverse fagkompetanse innen webutvikling. Har vi ikke kompetansen blandt våre ansatte, så finner vi den hos våre samarbeidspartnere.

I og med at vi har en egen utviklingsavdeling i India, så har vi mulighet til å tilby høy til en meget konkurransedyktig pris.

Om oss

Webplatform AS tilbyr komplette webløsninger til våre kunder. Vi bistår både små og store firmaer med å profilere seg på nett og mobil.

Webplatform realiserer dine visjoner i henhold med din webstrategi.

Webplatform leverer tjenester innen webdesign, programmering og grafisk design over hele landet. Vi har fokus på god service, rimelig pris og at kunden skal være fornøyd!

Vi er fremoverlente, entusastiske og ønsker å lage fremtidens systemer for deg!

Menneskene bak

Webplatform har 20 års erfaring. Sammen med våre kunder har vi utviklet flere spennende funksjonelle webløsninger.

Webplatform har egne ansatte i India. Våre dyktige medarbeidere på indiakontoret holder et høyt nivå og har meget god kompetanse innen sitt felt. Dette sikrer at våre kunder kan få webutvikling, med meget høy kvalitet, til konkurransedyktige priser.

Web er en av de viktigste og mest komplekse kommunikasjonsplattformene i vår tid. Dette stiller store krav til webutviklerene, som må være både gode designere og kompetente teknologer

A
Topp kvalitet

Modulene som programmeres blir verifisert og kvalitetsikret av flere ulike programmerere, noe som også reduserer mulighetene for feil på modulene.

C
Store besparelser

Når vi sammarbeider med andre utviklingsteam for å lage funksjonalitet til deg, reduserer vi kostnader og får mulighet til å tilby deg en rimeligere løsning. Siden Webplatform også har egne ansatte i India, sikrer vi våre kunder webutvikling med meget høy kvalitet til konkurransedyktige priser.

B
En komplett samling av tjenester

E-post, Sky lagring, Domene, Hjemmeside, Nettbutikk, Integrasjon mot regnskap og kassasystem.

D
Sikkerhet & backup

Daglig sikkerhetskopi sikrer ditt webhotell mot datatap. Sikker kopiering til et «back up data senter» er din garanti for best mulig data sikkerhet – uavhengig av ditt valg av løsning. Den daglige eksterne back up’en blir utført gjennom en egen fiberoptisk forbindelse og inneholder alle data fra webside, database og mail. Dersom uhellet skjer og systemet feiler, er alle vår kunder garantert en rask gjenopprettelse fra sikkerhetskopien. Et webhotell hos våre partnere er et sikkert sted å lagre data