Vi utvikler responsive design og kryss platform løsninger!

Den store veksten i bruk av nettbrett og mobil har gjort at stadig flere forventer at man er tilgjengelig også på disse enhetene.

Vi ønsker ikke å bare lage apps, vi ønsker å hjelpe våre kunder med å lykkes med appene vi lager for dem. Vi ønsker også at appene skal fungere så bra som mulig – og at de ser bra og profesjonelle ut.

En web apps er utviklet med samme grunnleggende teknologi som nettsider. Man slipper å utvikle for forskjellige operativsystem, og oppdatering er også mye enklere. Den skjer hos oss som utvikler og ikke hos den enkelte bruker.

Webplatform bistår med både hjemmeside og apps. Vi ta også å hjelper til med markedsføringen. Husk apps selger seg ikke selv!!

Vi hjelper deg fra ideefasen til sluttproduktet er klart til bruk!

Ta kontakt, så tar vi en prat om muligheter.

A
Topp kvalitet

Modulene som programmeres blir verifisert og kvalitetsikret av flere ulike programmerere, noe som også reduserer mulighetene for feil på modulene.

C
Store besparelser

Når vi sammarbeider med andre utviklingsteam for å lage funksjonalitet til deg, reduserer vi kostnader og får mulighet til å tilby deg en rimeligere løsning. Siden Webplatform også har egne ansatte i India, sikrer vi våre kunder webutvikling med meget høy kvalitet til konkurransedyktige priser.

B
En komplett samling av tjenester

E-post, Sky lagring, Domene, Hjemmeside, Nettbutikk, Integrasjon mot regnskap og kassasystem.

D
Sikkerhet & backup

Daglig sikkerhetskopi sikrer ditt webhotell mot datatap. Sikker kopiering til et «back up data senter» er din garanti for best mulig data sikkerhet – uavhengig av ditt valg av løsning. Den daglige eksterne back up’en blir utført gjennom en egen fiberoptisk forbindelse og inneholder alle data fra webside, database og mail. Dersom uhellet skjer og systemet feiler, er alle vår kunder garantert en rask gjenopprettelse fra sikkerhetskopien. Et webhotell hos våre partnere er et sikkert sted å lagre data

Spesialisert service

Vi tilbyr fjernsupport med TeamViewer

Med TeamViewer support er det som å ha konsulenten i samme rommet. Du slipper å betale reisekostnadene for konsulenten.
Med din unike ID og en ny autogenerert pinkode, kobler konsulenten seg til ditt skjermbilde og kan utføre alt du kan gjøre fra din egen kontorstol. Du vil samtidig ha full kontroll og kan se det som konsulenten gjør.

Opplæring

Kjøper du våre standard programmer, får du hjelpen du trenger

Trenger du hjelp, er det bare å ringe eller sende en e-post så vil du få hjelp