Vi hjelper deg med å bli synlig i google!

Alle våre hjemmeside løsninger er tilrettelagt for søkemotor optimalisering.

Når vi gjennomfører en SEO kjører vi først en analyse på ditt domene, dataene sammenlignes også med dine nærmeste konkurrenter basert på søkedataene som blir analysert. Resultatet er en white paper som beskriver din nåværende situasjon og hvordan du skal forbedre resultatene.

A
Topp kvalitet

Modulene som programmeres blir verifisert og kvalitetsikret av flere ulike programmerere, noe som også reduserer mulighetene for feil på modulene.

C
Store besparelser

Når vi sammarbeider med andre utviklingsteam for å lage funksjonalitet til deg, reduserer vi kostnader og får mulighet til å tilby deg en rimeligere løsning. Siden Webplatform også har egne ansatte i India, sikrer vi våre kunder webutvikling med meget høy kvalitet til konkurransedyktige priser.

B
En komplett samling av tjenester

E-post, Sky lagring, Domene, Hjemmeside, Nettbutikk, Integrasjon mot regnskap og kassasystem.

D
Sikkerhet & backup

Daglig sikkerhetskopi sikrer ditt webhotell mot datatap. Sikker kopiering til et «back up data senter» er din garanti for best mulig data sikkerhet – uavhengig av ditt valg av løsning. Den daglige eksterne back up’en blir utført gjennom en egen fiberoptisk forbindelse og inneholder alle data fra webside, database og mail. Dersom uhellet skjer og systemet feiler, er alle vår kunder garantert en rask gjenopprettelse fra sikkerhetskopien. Et webhotell hos våre partnere er et sikkert sted å lagre data

Spesialisert service

Vi tilbyr fjernsupport med TeamViewer

Med TeamViewer support er det som å ha konsulenten i samme rommet. Du slipper å betale reisekostnadene for konsulenten.
Med din unike ID og en ny autogenerert pinkode, kobler konsulenten seg til ditt skjermbilde og kan utføre alt du kan gjøre fra din egen kontorstol. Du vil samtidig ha full kontroll og kan se det som konsulenten gjør.

Opplæring

Kjøper du våre standard programmer, får du hjelpen du trenger

Trenger du hjelp, er det bare å ringe eller sende en e-post så vil du få hjelp