Vi designer dine visjoner på web!

Web er en av de viktigste og mest komplekse kommunikasjonsplattformene  i vår tid. Dette stiller store krav til webutviklere, som må være både gode designere og kompetente teknologer.

Webplatform tilbyr kompetente konsulenttjenester innenfor webutvikling, fra enkle statiske nettsider til komplekse web-baserte løsninger.

Har du en god forretningsidé, som du vil få på nett? Trenger du en samarbeidspartner innen webutvikling, som kan virkeliggjøre ditt konsept på nett? Vi er din solide partner innen webutvikling. Webplatform utvikler stillige og tidsriktige løsninger med tiltrekkende utseende.

Vi ønsker gjerne å være med i den første ide fasen. Vi kan være din sparringspartner, som stiller de riktige spørsmålene, slik at ditt konsept blir optimalt! Vi kan også løse mindre, avgrensede oppdrag for å effektivisere enkle rutiner. Enten prosjektet ditt innen webutvikling er stort eller lite, har du en engasjert og proaktiv partner i oss.

God webutvikling forutsetter i neste fase utarbeidelse av modeller og kravspesifikasjoner, som vi diskuterer med deg. Jo mer komplekst konsept, dess viktigere å gjennomføre et forprosjekt før hovedfasen med webutvikling begynner, nemlig programmeringen. Det må spesifiseres nøyaktig hva som skal utvikles. Ofte er det i forprosjektet de mest fruktbare og verdifulle oppdagelsene gjøres.

Webutviking er en kreativ prosess. Webplatform er med deg hele veien for å gjøre sluttproduktet perfekt!

A
Topp kvalitet

Modulene som programmeres blir verifisert og kvalitetsikret av flere ulike programmerere, noe som også reduserer mulighetene for feil på modulene.

C
Store besparelser

Når vi sammarbeider med andre utviklingsteam for å lage funksjonalitet til deg, reduserer vi kostnader og får mulighet til å tilby deg en rimeligere løsning. Siden Webplatform også har egne ansatte i India, sikrer vi våre kunder webutvikling med meget høy kvalitet til konkurransedyktige priser.

B
En komplett samling av tjenester

E-post, Sky lagring, Domene, Hjemmeside, Nettbutikk, Integrasjon mot regnskap og kassasystem.

D
Sikkerhet & backup

Daglig sikkerhetskopi sikrer ditt webhotell mot datatap. Sikker kopiering til et «back up data senter» er din garanti for best mulig data sikkerhet – uavhengig av ditt valg av løsning. Den daglige eksterne back up’en blir utført gjennom en egen fiberoptisk forbindelse og inneholder alle data fra webside, database og mail. Dersom uhellet skjer og systemet feiler, er alle vår kunder garantert en rask gjenopprettelse fra sikkerhetskopien. Et webhotell hos våre partnere er et sikkert sted å lagre data

Spesialisert service

Vi tilbyr fjernsupport med TeamViewer

Med TeamViewer support er det som å ha konsulenten i samme rommet. Du slipper å betale reisekostnadene for konsulenten.
Med din unike ID og en ny autogenerert pinkode, kobler konsulenten seg til ditt skjermbilde og kan utføre alt du kan gjøre fra din egen kontorstol. Du vil samtidig ha full kontroll og kan se det som konsulenten gjør.

Opplæring

Kjøper du våre standard programmer, får du hjelpen du trenger

Trenger du hjelp, er det bare å ringe eller sende en e-post så vil du få hjelp