Kvalitets-webhosting

Å velge den riktige leverandør til hosting av domene, hjemmeside og mail kan være en utfordring. Det tar tid å danne seg et overblikk over de mange forskjellige løsninger, som tilbys – ikke minst viss man er innstilt på å finne frem til det best mulige forhold mellom pris og kvalitet.

Webhosting til konkurransedyktige priser

Konkurransedyktige priser for webhotell trenger ikke å stå i veien for høy kvalitet. Gjennom vår webhotell partner  One.com er vi med i forkant, når det gjelder sikkerhet, brukervennlighet og fleksibilitet. One.com har siden 2002 levert web hosting i Norge til privatpersoner, virksomheter og organisasjoner.

Unike webhosting-løsninger i konstant utvikling

Vår partner utvikler selv webhotel løsningen. One.com sine unike løsninger kombinert med et innovativt server oppsett, som i dag betjener mer enn 1 000 000 kunder, gjør oss i stand til å forene billig hosting i Norge med hosting service av meget høy kvalitet til våre produkter.

Komplett webhosting

Som kunde hos One.com får du automatisk adgang til et spekter av brukervennlige og avanserte funksjoner som gjør webhosting til en lek. Det eneste du trenger å ta stilling til ved bestilling av webhosting, er størrelsen på webhotellet. Alle funksjoner og ytelser hos oss følger med i pakken. Ethvert webhotell er garantert daglig backup, mail med antivirus, spamfilter, adgang til webmail, Cloud Drive, DNS styring og fri trafikk til domenet.

Er du på jakt etter web hosting med billig webhotell, men ønsker å unngå begrensninger på trafikkforbruk og mail, og du gjerne vil unngå å betale merpris for tilleggsytelser, vil vi  være et opplagt valg.